Društvo za boj proti raku Velenje
 
  Sreča se skriva v vsakem novem jutru.
  Je v nas samih, samo pustiti ji moramo, da lahko zaživi.
     
 
11. 05. 2010
V NEDELJO, 23. MAJA BO SLOVENIJA V LJUBLJANSKEM TIVOLIJU TEKLA IN HODILA ZA ZDRAVJE ŽENSK
 
Pokrovitelja in udeleženca dogodka sta tudi predsednik republike dr. Danilo Türk in njegova soproga gospa Barbara Miklič Türk.
Ob 10. uri se bo dogajanje začelo s pohodom na 2 km in tekom na 4 in 8 km ter se nadaljevalo z brezplačnimi preventivnimi pregledi, delavnicami in zabavnim programom. Vabljeni vsi: ženske, moški, otroci, hišni ljubljenčki ... 

ALI MENITE DA DOVOLJ SKRBITE ZA SVOJE ZDRAVJE?

Z dogodkom (Z)MIGAJMO SE pozivamo javnost k večji skrbi za zdravje. Na dogodku bomo ponudili številne izobraževalne vsebine in brezplačne zdravstvene preglede. Sredstva,   zbrana od štartnin, bomo v celoti razdelili med društva bolnikov, ki aktivno skrbijo za zdravje žensk. 

KAJ SE BO DOGAJALO?

Prijave na pohod in tek bodo na kraju dogodka možne od 8. do 10. ure. Start pohoda na 2 kilometra in teka na 4 in 8 kilometre bo ob 10. uri pri kotalkališču v parku Tivoli. Spremljevalni program bo zajemal preventivne preglede, pa tudi zabavni program in delavnice za odrasle in otroke. Med ambasadorji dogodka boste lahko pozdravili mnoge znane osebnosti.

DRUŠTVA IN PREVENTIVNI KROG

Sodelujoča društva bolnikov bodo dogodek podprla z brezplačnimi zdravstvenimi pregledi - merjenje krvnega sladkorja, krvnega tlaka, holesterola, EKG-jem srca, UZ merjenjem kostne gostote na petnici, alergijskimi kožnimi testi, pregledi kožnih znamenj, ozaveščanjem o HPV in raku materničnega vratu, prikazom oživljanja in še in še.


KAKO SE PRIJAVITE?

Prijava na spletni strani: www.zmigajse.com/prijava.html ali na telefonu 0590 95 802. Udeleženci teka  na 4 in 8 km bodo prispevali simbolično štartnino v višini 10 eur, zbrana sredstva pa bodo organizatorji v celoti razdelili med sodelujoča društva bolnikov.
facebook

Nazaj na novice