Društvo za boj proti raku Velenje
 
  Sreča se skriva v vsakem novem jutru.
  Je v nas samih, samo pustiti ji moramo, da lahko zaživi.
     
 
29. 04. 2011
VABILO NA POSEBNI DOGODEK
 
9.MAJA OB 17 URI V KS STARA VAS

Društvo bolnikov z osteoporozo Šaleške doline v sodelovanju z našim društvom pripravlja posebni dogodek za zahvalo in zvestobo naših članov in članic.

 

Posebni dogodek je namenjen Vam, Vašemu zdravju in še posebej Vašim kostem. 

Govorili bomo o hrani, plesu in razvoju v medicini. Z udeležbo na dogodku boste bogatejši za nova znanja, kar vam bo v pomoč v vašem vsakdanu.

Dogodek bomo pričeli s predavanjem predavatelja doc.dr. Tomaža Kocjana, ki vam bo predstavil najnovejše smernice na področju zdravljenja osteoporoze. Po predavanju pa bo na voljo tudi za vaša vprašanja.

Nadaljevali bomo s plesom. Z vami bodo plesalke iz orientalske skupine AMRA- za projekt Biti ženska. Predstavile vam bodo orientalski ples in vas naučile tudi nekaj osnov.

Dogodek bomo zaključili z besedo o hrani. Katera je najprimernejša in  kako jo pripraviti. O tem se boste lahko pogovarjali s kuharskim mojstrom. Nekaj dobrot boste lahko tudi preizkusili.

 

VABIMO VAS, DA SE NAM PRIDRUŽITE V PONEDELJEK ,9.5.2011 OB 17.URI V DOMU KRAJANOV STARA VAS. Zaradi priprave hrane, vas vljudno prosimo, da svojo prisotnost na dogodku potrdite na telefon 040-724-008 Janja, najkasneje do petka 6.5.2011 do 12 ure.                  

 

 

Hkrati naj vas spomnimo da prijave za splavarjenje sprejemamo do 10.5.2011 oziroma do zasedenosti mest.

 

 

Branka Drk, predsednica društva za boj proti raku Velenje

Nazaj na novice